Referenties

 • Top. Niks op aan te merken.

  Sandra Wijlaars
 • Ik heb diverse werkzaamheden uit laten voeren door stucadoors bedrijf Benny de vaan en ben erg tevreden over hoe deze man zijn werk uitvoert. Benny is een vakman die top werk afleverd tegen hele nette prijzen. Ik ben vrij kritisch maar kan geen enkel minpunt opnoemen mbt het geleverde werk. Volgende keer zeker weer stucadoors bedrijf Benny de vaan????????

  Maikel
 • Heb al diverse klussen uit laten voeren door stukadoorsbedrijf de Vaan, en iedere keer meer dan tevreden geweest, op en top vakman die weet waar die over praat en ons iedere keer weer voorziet van de juiste adviezen, komt altijd netjes afspraken na en de prijs kwaliteitverhouding is bijzonder goed! Persoonlijk vind ik dat echt vakwerk wel wat mag kosten, maar benny is iedere keer weer bijzonder schappelijk met de prijsafspraken, ook in de toekomst zal ik weer kiezen voor stukadoorsbedrijf de Vaan, bedankt voor het mooie werk en ik gun jullie al het succes in de toekomst!

  Rick
 • Benny de Vaan heeft voor onze nieuwe woning het gehele stuc werk verzorgd. Vanaf het bespreken van de opdracht tot aan de oplevering merkt je dat je te maken hebt met een vakman. De muren zijn bezet met spachtel puts en de plafonds zijn vlak gemaakt en voorzien van een platte plint. We zijn blij dat we ons door Benny hebben laten adviseren. In tegenstelling van de plafondkanaalvloeren (met daarin zo’n “v” groef. hebben we nu een vlak plafond welke een mooie ruimtelijke uitstraling geeft. Kortom we zijn blij dat we met Benny zaken hebben gedaan.

  G. Wennekes
 • Altijd super tevreden. Heeft al verschillende keren bij ons gestuct ,(en echt niet op de makkelijkste plaats) werkt heel secuur en laat alles ook weer schoon achter. Wij zijn heel tevreden!!!

  Claudia Van de Ven
 • Alleen maar lof voor het werk wat hij afleverd. Super tevreden!

  Anne-miek

Laat uw recensie achter