Stucwerk

Heeft u een nieuwe woning of wilt u de muren van uw huidige woning opknappen door een professioneel bedrijf in stucwerk? Dan bent u bij De Vaan Stucadoorsbedrijf aan het juiste adres. Wij zorgen er iedere dag weer voor dat zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen worden opgeknapt door onze experts. Iedere plafond, muur en gevel wordt door ons team met specialisten opgepakt.

 

Stucwerk voor uw woning

 

Iedereen verdient een woning met een strakke interieur. Daarbij komt stucwerk om de hoek kijken. De Vaan Stucadoorsbedrijf helpt u graag een handje bij het stucen van mooie gladde muren en plafonds, zodat u er nog jarenlang gebruik van kunt maken. Mooi stucwerk is niet alleen comfortverhogend, maar zorgt er ook voor dat uw woning er weer als nieuw uit ziet. Het zorgt voor meer lichtinval en creëert meer ruimte. Verhoog uw wooncomfort door te kiezen voor De Vaan Stucadoorsbedrijf!

 

Werkwijze stucwerk

 

Onze specialisten werken iedere dag aan diverse gevels, plafonds, binnen- en buitenmuren om zo de diverse ruimtes leven te geven. Onze stukadoors zorgen voor een mooie en strakke afwerkingen van de muren en plafonds. Op deze manier verhogen wij uw wooncomfort. Wij zorgen voor kwalitatieve en nette stucwerk, zodat het een investering is voor de toekomst.

 

Soorten stucwerk

 

De Vaan Stucadoorsbedrijf is specialist stucwerk. Als specialistische stukadoors kunnen wij diverse soorten stucwerk verrichten voor onze klanten. Wij hebben voor ieder wat wils. Denk hierbij aan marmerstuc, betonlook, glitter plafonds, lijsten/ornamenten, pleisterwerk, spagtelpoets, schuurwerk en latexspuiten.

 

Stucwerk bij De Vaan Stucadoorsbedrijf

Heeft u een oneffen muur met gaatjes of bobbels erin? Dan kunnen onze vakmannen de muren weer glad maken door stucwerk. Ook een laag mooi en glad stucwerk laten aanbrengen door onze professionals? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan klaar voor u!